4
Domaći fudbal

FOTO: TSC/Instagram

POGLEDAJTE NOVI HRAM FUDBALA: Fudbaleri TSC-a će uskoro zaigrati na ovom stadionu, koji izgleda kao svemirski brod! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.21 u 15:55

U Bačkoj Topoli užurbano se radi na izgradnji novog stadiona.

Fudbaleri TSC-a se intenzivno spremaju za nove izazove u narednoj sezoni, a u Bačkoj Topoli se izvode finalni radovi na novom stadionu. Na osnovu fotografija, možemo zaključiti da se radi o izvanrednom stadionu.

Prošle nedelje su prvi put zasijali novi reflektori, a nedavno su postavljeni grejači i ceo prateći sistem za teren. Ovaj stadion će po svim kriterijumima biti najmoderniji fudbalski objekat u Srbiji, izgrađen po svim standardima UEFA. Stadion će biti kapaciteta 4.500 gledalaca, sa potpuno pokrivenim tribinama i svim pratećim sadržajima, površine oko 5.500 kvadratnih metara.

Ipak, na početku nove sezone, TSC neće moći da igra na svom novom stadionu. Očekuje se da na novoj TSC areni prva zvanična prvenstvena utakmica bude odigrana tek krajem avgusta ili početkom septembra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

0
0

4 Komentara

  1. Da bi bio kako vi kazete „Hram fudbala“ taj stadion bi trebao da ima tradiciju i istoriju , bar jedno 20 – 30 godina , a ovaj jos nije ni izgradjen. I vise lici na ALKATRAZ nego na stadion.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter