3
AdmiralBet ABA Liga

Foto: KK Partizan

KAKVA BOMBA U PARTIZANU, OVO JE NEVIĐENO: Panteru stiže saigrač iz Milana, košarkaš po Željkovom ukusu!

Objavljeno: 06.07.21 u 23:57

Sprema se neverovatan tim.

Prvo Partizanovo pojačanje pred novu sezonu, sigurno je bio Željko Obradović. Najtrofejniji evropski trener, odlučio je da se vrati u voljeni klub, sa željom da crno-bele postavi u sam vrh evropske košarke.

Potom je prvi košarkaš koji je potpisao nadmašio sva očekivanja sportske javnosti. U pitanju je bivši igrač Crvene zvezde Kevin Panter koji je stavio paraf na najveći ugovor u istoriji srpske košarke. Zatim je danas u crno-beli tabor stigao i srpski reprezentativac Aleksa Avramović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Za sam kraj ovog ludog dana, Partizan je spremio bombu. Novi košarkaš najtrofejnijeg srpskog kluba je Zek Lidej. On ima 27 godina, visok je 202 centimetra i igra na poziciji krilnog centra i centra. Protekle sezone je nosio dres Olimpije iz Milana, gde je u Evroligi prosečno beležio 10 poena i 4,5 skokova. U italijanskoj Seriji A je bio najbolji pojedinac u timu Etorea Mesine sa 15,8 poena uz 6,2 skoka u proseku.

Pre samo nekoliko dana, italijanski klub je odlučio da ne produži saradnju sa Lidejom, dok je Panter odbio novi ugovor. Sigurno da niko nije očekivao da će makar jedan od ovih košarkaša završiti u Beogradu, a tek dva, to je prava bomba. Olimpija je već naciljala zamenu za novog centra Partizana i to bi trebao da bude Nikolo Meli. 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter