1
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

OBRADOVIĆ DOVEO PRVO POJAČANJE: Stigao bivši košarkaš Crvene zvezde!

Objavljeno: 02.07.21 u 22:23

Partizan doveo pojačanje iz Evrolige.

Dvadesetosmogodišnji bek koji je prethodne sezone igrao dresu Olimpije iz Milana, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS. Informacija je potvrđena na zvaničnom sajtu Partizana!

Panter je prvo pojačanje Željka Obradovića, a stigao je iz ekipe koja se takmičila u Evroligi naredne sezone. Tokom takmičarske godine za nama, novi igrač Partizana je na 36 utakmica Evrolige prosečno beležio 14,3 poena po meču. Sa ekipom Olimpije, Panter je bio učesnik Final Four-a najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, gde je njegov doskorašnji tim zauzeo treće mesto. U šampionatu Italije, Panter je tokom ligaškog dela imao učinak od 10,1 poena po utakmici, dok je tokom plej-ofa novi bek crno-belih imao 13 postignitih poena po meču.

On je nastupa i za Crvenu zvezdu 2019. u koju je stigao iz Olimpijakosa, a tada je dobio i srpsko državljanstvo! On je sa crno belima potpisao ugovor do 2023. godine.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter