0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

PATRIK ŠIK: ‘Razočarani smo što se takmičenje za nas ovde završava’

Objavljeno: 03.07.21 u 22:18

Češka je poražena od Danske!

U trećem četvrtfinalu na Evropskom prvenstvu Danska je bila bolja od Češke. Utakmica je završena rezultatom 2:1. Jedini gol za poraženu ekipu postigao je Patrik Šik. Napadač je postigao pet pogodaka na šampionatu.

-Razočarani smo što se takmičenje za nas ovde završava. Mislim da smo uradili sve što smo mogli kako bismo uspeli, ali nismo imali snage da dođemo do izjednačenja u poslednjim minutima – rekao je Patrik Šik.

PROČITAJTE JOŠ: ENGLEZI VODE NA POLUVREMENU: Kejn zatresao mrežu Ukrajine! (VIDEO)

-U igru smo ubacili još jednog napadača u drugom poluvremenu, pokušavali smo da igramo brže i da ih izlažemo većem pritisku. Imali smo mnogo nade posle prvog gola, ali nismo našli način da postignemo izjednačujući pogodak. Na kraju nam je jednostavno nestalo energije – istakao je Šik.

PROČITAJTE JOŠ: ĐORĐE JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Atmosfera u ekipi je sjajna! Fokusirani smo na utakmicu protiv Voždovca’

-Napravili smo grešku prilikom prvog gola – Kalas je udvojio jednog igrača, a drugi je ostao slobodan. Došlo je do greške u komunikaciji –  zaključio je igrač Bajer Leverkuzena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter