0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ENGLESKA RAZBILA UKRAJINCE: Goleada u Rimu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.21 u 23:13

Kejn odveo ekipu u polufinale!

Lepo je zvati se Hari u Engleskoj ovih dana! Nacionalni tim Engleske je savladao izabranike Andreja Ševčenka. Utakmica odigrana na stadionu ‘Olimpiko’ u Rimu je završena rezultatom 4:0.

Englezi su bili bolji rival od samog starta meča. Ekipa koju predvodi selektor Sautgejt je odigrala jednu od najboljih mečeva na šampionatu.

Četvrti polufinalista je opravdao ulogu favorita. Hari Kejn je iskoristio odličnu asistenciju Rahima Sterlinga i Engleska je stigla do prednosti već u 4. minutu meča.

Englezi su nastavili u istom ritmu! Do poluvremena nije bilo promene rezultata, a Ukrajinci su se potajno nadali da će doći u situacija da ugroze gol Pikforda u nastavku meča.

PROČITAJTE JOŠ: PATRIK ŠIK: ‘Razočarani smo što se takmičenje za nas ovde završava’

Kao i na samom startu utakmice, Englezi su šokirali rivala početkom drugog poluvremena. Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer je zatresao mrežu rivala.

Nije se dugo čekalo na novi pogodak! Na semaforu u Rimu je ponovo velikim slovima pisalo ‘GOAL’, a Hari Kejn se po drugi put upisao u strelce u 50. minutu meča.

Konačan rezultat je postavljen 13. minuta kasnije. Džordan Henderson je iskoristo asistenciju Mejsona Maunta i savladao je golmana Bušana.

Engleska će u borbi za veliko finale odmeriti snage sa Danskom.

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter