0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ ŽELI DA KUPI PARTIZANOVOG FUDBALERA: Iskusni napadač bi lako mogao da ode put Slovenije!

Objavljeno: 01.07.21 u 14:58

Počeo je da sklapa tim.

Bivši trener Partizana Savo Milošević je pre 15 dana preuzeo Olimpiju iz Ljubljane. Odmah po dolasku na klupu novog kluba, pričalo se da želi da dovede Sumu i Banjaka, ali je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev istakao da od toga nema ništa.

Ipak, MozzartSport prenosi da bi Milošević mogao da pazari u Humskoj. Njegova velika želja je 29-godišnji napadač Bojan Matić koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Atromitosu. Ono što Miloševiću može da ide u korist je činjenica da iskusni fudbaler nije u planovima Aleksandra Stanojevića za narednu sezonu.

FOTO: FK Partizan

Matić je dobio odobrenje Partizana da može da napusti klub, pa ćemo uskoro videti gde će nastaviti karijeru. Treba napomenuti da je upravo Savo Milošević 2019. godine doveo Matića iz Vojvodine. Napadaču ugovor sa crno-belima ističe 2022. godine, pa obeštećenje ne bi trebalo da bude veliko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter