0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

‘NE TREBA DA MU ZAMERAMO’: Rebrača o Jokićevoj odluci da ne igra za reprezentaciju, pa se dotakao i Žoca!

Objavljeno: 01.07.21 u 11:13

Čuveni srpski košarkaš Željko Rebrača prokomentarisao je odluku Nikole Jokića da ovog leta ne igra za nacionalni tim.

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno se bori za plasman na Olimpijske igre, a među ‘Orlovima’ se ne nalaze neki od naših najboljih igrača. Jedan od njih je i Nikola Jokić, koji je zbog rođenja prvog deteta odlučio da ovog leta ne obuče reprezentativni dres.

– Znam da navijači imaju velika očekivanja, ali treba da razumeju i momka koji je prošle sezone sa samo mesec dana odmora nastavio sezonu u NBA. Igrao je sve utakmice za Denver i prosečno provodio 40 minuta na parketu. Mogu da pretpostavim kako se fizički oseća i verovatno ne bi bio na očekivanom nivou da je došao. Nastaviće sledeće godine da igra za reprezentaciju i ne treba da mu zameramo. Poznajem ga, ima neviđenu želju da igra za Srbiju. Razumem i navijače koji su kivni, ali nam je Nikola potreban u budućnosti – poručio je Rebrača.

PROČITAJTE JOŠ: E OVOGA SMO SE PLAŠILI: Užasne vesti za ‘orlove’, Jović je teže povređen – ne može da ide u Tokio!

Govorio je Rebrača i o dolasku Željka Obradovića u Partizan.

– Željko je najbolji trener u Evropi, a i šire. Njegov dolazak će sigurno privući i sponzore i navijače. Uspostaviće svoj dobitnički sistem. Proveo sam sa njim dve godine u Partizanu, pa dve u Benetonu i Panatinaikosu, plus reprezentacija. Poznajem njegov sistem rada i navijači Partizana mogu da budu srećni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter