0
Košarka

FOTO: KSS

E OVOGA SMO SE PLAŠILI: Užasne vesti za ‘orlove’, Jović je teže povređen – ne može da ide u Tokio!

Objavljeno: 01.07.21 u 09:30

Ogroman hendikep za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Izabranici Igora Kokoškova trenutno se bore za plasman na Olimpijske igre, u kvalifikacionom turniru, ‘orlovi’ su ostvarili dve uvodne pobede, a kako bi otišli u Tokio, moraće da trijumfuju i u dva preostala meča.

Međutim, ovog jutra su nas zadesile užasne vesti. Ukoliko se Srbija plasira na Olimpijske igre, Igor Kokoškov neće moći da računa na sjajnog plejmejkera, Stefana Jovića.

Srpski as se povredio u finišu utakmice sa Filipinima na kvalifikacionom turniru u Beogradu prilikom prodora ka košu, a ustanovljeno je da ima rupturu mišića koja zahteva oporavak od pet do sedam nedelja.

Ovo je samo jedan u nizu problema za Igora Kokoškova. Već su nastup u nacionalnom timu otkazali Nikola Jokić, Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski, a od igrača koje trenutno ima na raspolaganju zbog povreda protiv Filipina nisu igrali Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić i Vasilije Micić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter