0
Evroliga

FOTO: KSS

REPREZENTATIVAC SRBIJE SE VRAĆA U EVROLIGU: Bek će ponovo nastupati u društvu najboljih!

Objavljeno: 30.06.21 u 13:29

Pominjao se potencijalni povratak u Partizan, ali Francuska je sada prva opcija!

Kako prenosi ‘Mozzart Sport’, Danilo Anđušić je blizu prelaska u Monako. Iskusni reprezentativac Srbije je igrao fenomenalno tokom cele sezone. Nekadašnji igrač Partizana je proglašen za najboljeg strelca Francuske lige, a prosečno je beležio čak 20 poena po meču.

Dugo se priča o tome gde će sjajni šuter nastaviti karijeru, a kao jedna od opcija pominjao se i potencijalni povratak u ekipu koju će od  naredne sezone sa klupe predvoditi Željko Obradović.

PROČITAJTE JOŠ: ZINČENKO PORUČUJE: ‘Daću sve što imam i uradiću i moguće i nemoguće! Kao da smo svaki meč igrali kod kuće’

U ovom trenutku, bivši košarkaš Uniksa je najbliži dresu Monaka. Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Evrokupa Zvezdan Mitrović dobro poznaje Anđušića. Mitrović veruje u njegove kvalitete i smatra da će bek pomoći klubu u narednim izazovima koji ih očekuju.

Danilo se nalazi u Beogradu gde trenutno nastupa za nacionalni tim Srbije. Orlovi večeras od 20:15h igraju protiv Filipina u hali ‘Aleksandar Nikolić’, a dan ranije su savladali Dominikansku Republiku u okviru kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre.

Anđušić je tokom karijere nastupa za Hemofarm, Megu, Partizan, Virtus, Valjadolid, Bilbao, Anvil, Parmu, Uniks i Igokeu. 2019. godine je pojačao redove ekipe Burga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter