0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

NEMAC JE VEOMA TUŽAN ZBOG PROMAŠAJA: ‘To je trenutak kada imate priliku da celu naciju bacite u ekstazu! Boli me kada razmišljam’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.21 u 14:40

Nacionalni tim Nemačke je završio učešće na EP u prvoj rundi nokaut faze.

Reprezentacija Engleske je na čuvenom ‘Vembliju’ savladala Nemačku. Pitanje pobednika rešili su Rahim Sterling i Hari Kejn u završnici drugog poluvremna.

Veliku priliku za izjednaćenje pri rezultatu 1:0 u 81. minutu propustio je Tomas Miler. Fenomenalni fudbaler Bajerna je izašao sam ispred golmana Pikforda. Napadač se namestio u trku, a zatim uputio udarac. Milimetri su odlučivali i lopta je završila malo pored stative.

PROČITAJTE JOŠ: HAOS NAKON PORAZA OD ŠVAJCARSKE: Okršaj porodica fudbalera reprezentacije Francuske!

-To je bilo to, taj jedan trenutak koji vam ostane u mislima i drži vas budnima noću. Onaj momenat za koji radite, trenirate, živite. Trenutak u kome je na vama da vratite tim u igru u neizvesnoj nokaut utakmici, da kompletnu naciju bacite u ekstazu. Vraški boli propustiti takvu priliku. Boli me kada razmišljam o celom timu, saigračima, treneru, svi oni su verovali da ću biti tamo, da ću iskoristiti šansu. Ali najviše od svega me boli zbog navijača, koji su nas podržavali tokom celog turnira, uprkos teškim okolnostima – istakao je vrhunski fudbaler Bajern Minhena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter