0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

HAOS NAKON PORAZA OD ŠVAJCARSKE: Okršaj porodica fudbalera reprezentacije Francuske!

Objavljeno: 30.06.21 u 14:21

Veoma loša atmosfera!

Prava senzacija je u ponedeljak viđena na Evropskom prvenstvu. Nacionalni tim Švajcarske je savladao aktuelnog svetskog šampiona – ekipu Francuske.

Izabranici selektora Dešana su poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca. Tokom celog turnira se videlo da u timu nema dobre atmosfere, kao što je to bilo pre tri godine u Rusiji.

Odmah nakon utakmice su nastali veliki problemi, koji su se ubrzo pretvorili u pravi skandal. Majka Adrijena Rabioa nije mogla da sportski prihvati poraz.

PROČITAJTE JOŠ: REPREZENTATIVAC SRBIJE SE VRAĆA U EVROLIGU: Bek će ponovo nastupati u društvu najboljih!

Veronika je prvo napala porodicu Pola Pogbe, zbog njegove greške nakon koje su Švajcarci postigli treći pogodak. Veroniki, koja je i menadžerka svog sina, to nije bilo dovoljno.

Gospođa Rabio je onda pozvala roditelje Kilijana Mbapea i zahtevala je da njihov sin bude manje arogantan, jer takvo ponašanje ne priliči lideru ekipe kao što je selekcija Francuske.

Velike su šanse da će legendarni Zinedin Zidan zameniti Dešana na klupi nacionalnog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter