0
Fudbal

FOTO: TWITTER/UEFA EURO 2020

VELIKI SKANDAL HRVATA NA EURU: Svađali se usred meča s Španijom i to zbog kopački, Modrić pobesneo kao nikad do sada!

Objavljeno: 29.06.21 u 09:58

Hrvatska je završila nastup na Evropskom prvenstvu u četvrtfinalu, a njihova utakmica s ‘crvenom furijom’, bila je jedna od najboljih do sada na turniru.

Vicešampion sveta je imao dva gola zaostatka u 85. minutu, ali je uspeo da izbori produžetke, međutim, tamo se bolje snašla Španija, koja je postigla još dva gola i prošla dalje (5:3).

Evidentno je da nešto nije funkcionisalo u igri Hrvatske, a sada je jasno da su se igrači posvađali još u toku meča na stadionu u Kopenhagenu. Kamere na prvu nisu uhvatile taj detalj, ali se sve bilo u 57. minutu, kada je Joško Gvardiol napravio amatersku grešku, ali nije on bio razlog ljutnje kapitena Luke Modrića i selektora Zlatka Dalića.

Glavni ‘krivac’ je bio Ante Rebić, koji je pre pogotka Španije izašao iz igre kako bi promenio kopačke i baš u momentima kad je bio van igre, zatresla se mreža ‘vatrenih’. Zbog tog poteza je Modrić kao nikada pobesneo na njega, iznervirao se i Dalić, pa ga je zamenio desetak minuta kasnije.

– Očigledno moramo još da odrastamo. Ovo nije utakmica protiv Škotske nego protiv ekipe koja kažnjava svaki kiks. Nismo dovoljno trčali u prvom delu, ne možeš protiv ovakvog protivnika hodati po terenu. Mi u 38. minuti menjamo kopačke i pijemo vodu, a protivnik nas kazni, rekao je Dalić posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter