0
Košarka

FOTO: KK Partizan

ŽELJKO OBRADOVIĆ: ‘Prvo ću da pozovem Dejana Radonjića, mog dobrog prijatelja! Sa Čovićem sam u veoma korektnim odnosima’

Objavljeno: 28.06.21 u 17:19

Partizan ima novog trenera!

Željko Obradović se vratio na klupu crno-belih i u naredne tri sezone će predvoditi Partizan sa klupe.

Iskusni stručnjak je govorio za medije, a dotakao se i teme o tome kako će njegov tim da se ponaša. Obradović je istakao da je Dejan Radonjić njegov dobar prijatelj i da će uskoro razgovarati sa trenerom Crvene zvezde.

-Uradiću sve da se moji igrači i moja ekipa se ponaša kao profesionalni sportisti. Nikada nećemo biti ti koji će nekoga provocirati, ni protivničke igrače, ni navijače, trener, stručni štab, ljude iz uprave. To će biti prva stvar koju ću od njih da tražim. Kao što ću prvo da zovem Dejana Radonjića, mog dobrog prijatelja, da razgovaramo, kao i druge trenere iz ABA lige, da ne pričam o trenerima iz Evrolige. Presija pred navijačima? Niko ne može da napravi veći pritisak na svetu kakav ja sam sebi pravim. Jer ja znam šta želim, a ako neko bude nezadovoljan, to je sastavni deo mog posla, neću imati nikakav problem

PROČITAJTE JOŠ: ŽELJKO OBRADOVIĆ: ‘Ambicije su najveće moguće! Interesuje nas da probamo da se vratimo u Evroligu’

-Sa Čovićem sam u veoma korektnim odnosima i voleo bih da se taj odnos nastavi i ne verujem da će da se promeni. Ne vidim nijedan razlog. Imamo odgovorne ljude na pozicijama – zaključio je novi šef stručnog štaba Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter