0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ŽELJKO OBRADOVIĆ: ‘Ambicije su najveće moguće! Interesuje nas da probamo da se vratimo u Evroligu’

Objavljeno: 28.06.21 u 16:34

Promocija čuvenog trenera je u toku!

Ponedeljak je veliki dan za KK Partizan. Željko Obradović se vratio na klupu crno-belih i u naredne tri sezone će predvoditi Partizan sa klupe.

U toku je promocija Obradovića, a osim Željka, sa novinarima razgovaraju Ostoja Mijailović i Zoran Savić.

-Hvala Ostoji Mijailoviću na šansi koju mi ponovo daje da radim u Partizanu. Vratio sam se zbog onoga šta osećam iznutra, najdublje emocije. Srećan sam zbog ove mogućnosti. Zoran je došao pre tri meseca, pokušavao sam sve ove godine da pomognem Partizanu, drago mi je da je Ostoja sredio neke stvari u klubu, pre svega finansijske, a sada svi treba da imamo u vidu, a to je neverovatna istorija. U Evropi ne postoji klub koji je dao toliko košarci, evropskoj i svetskoj. Jedini klub koji je u tom rangu je Real Madrid. Ova odlka je bila prilično laka, bez obzira što Zoran kaže da je trebalo vremena. Ja sam to prošle sedmice, kada smo razgovarali dva ili tri sata, već posle toga znao.

Željko je otkrio i kakve su ambicije kluba.

-Ambicije? Najveće moguće koje mogu da imam. Interesuje nas da probamo da se vratimo u Evroligu, ali ne da igramo godinu dana, nego da budemo sastavni deo tog takmičenja. Ovih dana sam imao priliku da se čujem sa mnogo drugova. Hvala svima koji su mi slali poruke podrške. Mnogi su mislili da je ovaj moj potez rizičan, ali ja to ne shvatam tako. Najsrećniji sam kada izađem na parket, ogromnu želju imam i videćemo da napravimo tim koji je najkonkurentniji mogući. Crvena zvezda je poslednjih godina dominirala, Budućnost, Igokea, Mornar, Olimpija… Svi zaslužuju respekt – istakao je Obradović.

Konferenciju možete gledali na zvaničnom ‘YouTube’ kanalu KK Partizan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter