0
Košarka

FOTO: Košarkaški savez Srbije/Twitter

ZADIVILA JE CELU NACIJU: Pogledajte kako amerikanka govori srpski, ovim rečima je navijače bacila u trans! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.21 u 23:32

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je nakon osvajanja Evropskog prvenstva stigla u glavni grad Srbije.

Izabranice selektorke Marine Maljković dočekane su na balkonu Skupštine grada, gde se prisutnima kratko obratila i Amerikanka Ivon Anderson.

– Hvala vam od srca.Volim vas puno! Živela Srbija – rekla je na tečnom srpskom Amerikanka.

Podsetimo, Srbija je u nedelju u velikom finalu u Valensiji savladala Francusku 63:54 i na taj način osvojila drugu titulu prvaka Evrope, prvu posle one u Budimpešti 2015. godine.

Nastup na balkonu imala je i čuvena rep grupa ‘THCF‘, koja je izvela numeru pod nazivom ‘Igraj i pobedi’. Košarkašicama se na balkonu pridružio pevač Bane Lalić, uz čije stihove je đuskao ceo Beograd.

PROČITAJTE JOŠ: CELA SRBIJA JE USTALA DA POZDRAVI NAŠE ZLATNE HEROINE: Suze na balkonu, pogledajte ovaj veličanstven doček! (VIDEO)

Marina Maljković nije mogla da sakrije oduševljenje.

– Srbijo ovo je moj zlatni vidovdanski tim! Ove devojke su uzor našoj, vašoj deci, kojom god da se profesijom bave. One su uzori! Srećan vam Vidovdan i zemaljska Srbija je pobedila na Vidovdan!“. Nakon reči selektorke, Irina Arsenijević je otpevala pesmu „Vidovdan“.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter