0
Košarka

FOTO: Košarkaški savez Srbije/Twitter

CELA SRBIJA JE USTALA DA POZDRAVI NAŠE ZLATNE HEROINE: Suze na balkonu, pogledajte ovaj veličanstven doček! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.21 u 21:23

Spektakularan doček za naše košarkašice.

Izabranice Marine Maljković uspele su juče da obraduu celu naciju, nakon što su u finalu Evropskog prvenstva savladale selekciju Francuske rezultatom 63:54.

Košarkaška reprezentacija Srbije danas je sletela na aerodrom Nikola Tesla, a trenutno je u toku slavlje ispod čuvenog ‘šampionskog balkona’.

FOTO: Košarkaški savez Srbije/Twitter

Jedna od naših najboljih košarkašica Jelena Bruks je imala potrebu da se zahvali navijačima koji su bili uz njih kroz celo ovo prvenstvo.

– Dobro veče Srbijo! Dobro veče najboljim i najvernijim navijačima na celom svetu. Bili ste uz nas kad je bilo najteže. U Beogradu smo kao i uvek, ali bih želela da pozdravim moje Kragujevčane. Hajde da čujem Nišlije, Kraljevo, Čačak… Hvala na svemu, bez vas ne bismo mogli ovo da ostvarimo. Hvala od srca u moje ime i u ime ekipe – rekla je Jelena na balkonu.

FOTO: Košarkaški savez Srbije/Twitter

Sonja Vasić dočekana je skandiranjem ‘MVP, MVP, MVP‘.

– Domovina se brani lepotom, čašću i znanjem, domovina se brani životom i lepim vaspitanjem. A mi domovinu predstavljamo svakog leta, sa najvećim poštovanjem. Hvala Srbiji, Beogradu i Republici Srpskoj – rekla je najbolja košarkašica Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: LUDNICA U KOPENHAGENU! PRODUŽECI I OSAM GOLOVA: Španija je u četvrtfinalu, ‘vatreni’ završili svoje učešće na EURO! (VIDEO)

Nastup na balkonu imala je i čuvena rep grupa ‘THCF‘, koja je izvela numeru pod nazivom ‘Igraj i pobedi’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter