3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Euroleague/Screenshot

DA LI STE ZNALI DA JE ŽELJKO OBRADOVIĆ ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Na nekoliko sekundi mi se činilo da sam umro!

Objavljeno: 28.06.21 u 12:59

Bilo je to davne 1997. godine.

Najveći evropski trener svih vremena Željko Obradović stavio je paraf na trogodišnji ugovor sa Partizanom. Ovim potezom, iskusni stručnjak se vratio na klupu crno-belih nakon gotovo 30 godina.

Prve dve godine trenerske karijere proveo je u Partizanu, pa je potom vodio Huventud kome je takođe doneo titulu šampiona Evrolige. To ga je preporučilo Real Madridu koji mu je odmah ponudio sjajne uslove. Ipak, period proveden u kraljevskom klubu, tačnije poslednja godina ugovora, ostaće mu u lošem sećanju.

Naime, Obradović je doživeo saobraćajnu nesreću na putu za Madrid. On je svojim automobilom udario u telefonsku govornicu i kako navodi jedva je preživeo.

Na nekoliko sekundi mi se činilo da sam umro, a potom sam se vratio među žive. Tada sam shvatio koliko je život dragocen, istakao je Obradović.

Promocija Željka Obradovića zakazana je za danas i počeće u 16 časova. Prenos će moći da gleda cela Srbija, a detalje možete saznati OVDE.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter