7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

BLIŽI SE PREDSTAVLJANJE ŽELJKA OBRADOVIĆA: Cela Srbija će moći da gleda konferenciju uživo, evo i gde!

Objavljeno: 27.06.21 u 16:57

Vlada ogromno interesovanje.

Najbolji evropski trener svih vremena Željko Obradović, potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Nakon jedne od najlošijih sezona u istoriji crno-belih, teško da je postojao bolji potez koji je uprava kluba mogla da preduzme.

FOTO: KK Partizan

Partizan će naredne godine nastupati u ABA ligi, ali i u Evrokupu, dok ćemo detalje oko ambicija sigurno saznati na konferenciji za štampu koja se održava u ponedeljak. Pored Željka Obradovića, medijima će se od 16 časova obratiti i predsednik kluba Ostoja Mijailović, kao i sportski direktor Zoran Savić.

Zbog velikog interesovanja celokupne košarkaške javnosti, konferencija će biti uživo emitovana na TV Partizan ali i na Jutjub kanalu BC Partizan TV.

0
0

7 Komentara

    • Ajde bre dosta vise sa tim!Jel postoji neko u ovoj zemlji sem tog trenera i tog nazovi kluba!Uvericete se brzo da postoji!Niko i nikada vise nece skinuti Zvezdu dok Dr.Covic hoda ovom zemljom!

      0
      0
      Odgovori
  1. Ovo je strasno,sto bi cela srbija gledala,pa valjda ljudi imaju pametnija posla,da se snadju kako preziveti u ovo strasno doba korone,a vi novinari navalili samo o Obradovicu pisete,verovatno ce vam Zeljko dati povisicu plate,ooooooooo boze Zar je ovo moguce………………

    0
    0
    Odgovori
    • samo kad se setimo koliko se govorilo u medijima kad je piksi dolazio,tada nisi ostavio ovakav komentar,ili pre i posle utakmice zlezda milan.

      0
      0
      Odgovori
      • Bitan događaj, u istoriji Srbije. To je onaj što ubije čoveka , pa ne odgovara, falsifikuje lekarske rezultate, pa ne služi vojni rok . A o njemu se pišu hvalospevi, sram bilo svakoga ko ga podržava !!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter