0
Košarka

FOTO: KSS

DA LI JE OVO MOGUĆE: ‘Orlovi’ će težim putem morati u Tokio – zbog korone, u Beograd ne dolazi ova reprezentacija!

Objavljeno: 28.06.21 u 22:21

Kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Japanu počinje sutra.

Samo dan pre početka ovog turnira, reprezentacija Senegala koja je trebalo već sada da bude u glavnom gradu Srbije, ostala je ‘zarobljena’ u Nemačkoj, iz razloga zato što su pojedini igrači ove selekcije zaraženi korona virusom.

Nakon što su zabeleženi pozitivni slučajevi na virus Kovid 19 u timu Senegala, njihova delegacija je ostala u obaveznoj izolaciji u Nemačkoj.

Nedolazak Senegala, ujedno znači i promene u satnici na Olimpijskom kvalifikacionom turniru, to jest otkazivanje utakmica Portoriko – Senegal i Senegal – Italija koje su na programu bile 29. i 30. juna od 16:30.

Ovakav rasplet najmanje odgovara timovima iz A grupe, gde je i naša selekcija, koji bi morali da u samo nekoliko dana odigraju dve utakmice više.

PROČITAJTE JOŠ: CELA SRBIJA JE USTALA DA POZDRAVI NAŠE ZLATNE HEROINE: Suze na balkonu, pogledajte ovaj veličanstven doček! (VIDEO)

Podsetimo, izabranici Igora Kokoškova se nalaze u grupi A zajedno sa Filipinima i Dominikanskom Republikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter