15
Domaći fudbal

VUČIĆ JE VRLO ZABRINUT ZBOG SMANJENJA SUPERLIGE: ‘Jel treba da ukinemo fudbal u Vranju, Zaječaru, Leskovcu…?’

Objavljeno: 26.06.21 u 15:35

Povodom promena u srpskom fudbalu, oglasio se i Aleksandar Vučić.

Fudbal u Srbiji od naredne godine više neće biti isti, pošto su čelnici Uduženja klubova Superlige Srbije doneli odlulu da se naredne sezone u elitnom rangu takmiče 16 timova, a od sezone 2022/23 – 12 ekipa. Ovakva odluka je ljubitelje fudbala podelila na pola, ima onih koji su za, a ima i onik koji bi voleli da sve bude po starom.

PROČITAJTE JOŠ: NEOČEKIVAN RASPLET U RIMU: Prvo su tražili milione, a sada je SMS višak u Laciju – našli mu već i zamenu!

Ovu odluku prokomentarisao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je poručio da Srbija u poslednje vreme mnogo ulaže u infrastrukturu stadiona.

Predsednik smatra da se ovakva odluka o smanjenju lige kosi sa tim državnim projektom.

– Sad me brine ovo što su Zvezda i Partizan predložili Fudbalskom savezu Srbije, da se liga skrati na 12 klubova. Pa šta to znači, da ukinemo fudbal u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Loznici…zašto gradimo stadione? Da igraju pet klubova iz Beograda, tri iz Novog Sada i da ukinemo sve? Ali, oni znaju bolje nego mi, šta ćete – rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

15 Komentara

  1. Gde ti je Kokeza? Ne cujem da je zatvoren i da je na sudu?
    Da ne bude kao sa Djilasom…. Ukrao preko 600M evra i na slobodi.

    1
    0
    Odgovori
  2. Da li gosp. Predsednik zna da u Srbiji postoji i pristojna za te male gradove,Prva Liga Srbije,i da bas svi ne mogu uci u najvisi rang da bi on i njegova stranka zarad glasova bili zadovoljni. U ostalom, sta ce nam i SLS ako on pravi karikaturu od takmicenja praveci od nje samonistavlo podrzavajuci bolesno samo jedan hbn klub?
    Neka se i On, njegova visost malo urazumi! Idealna SLS je sa 14 klubova i sa dvokruznim plejofom sest ekipa i plejautom osam ekipa. Ali sa ravnomernijim rasporedom resursa za fudbalski sport na nivou cele SLS.Onda cemo imati pristojnu i priznatu SLS i na sirem prostoru,pa i u Evropi. AKo nastavi da podrzava samo jedan klub pretvoricemo najvisi rang u galimatijas ligu sa jednim dinosaurusom a ostali ce biti sicusne male kreature nepoznate u istoriji .
    DAkle, gosn.Predsednice, u pamet se malo!

    0
    0
    Odgovori
    • Pitaj ga obavezno. Ja da ga nisam pitao sta se stavlja u dobre pihtije, nikad ih ne bi pojeo. Dobio sam i jedan besplatan savet, da riblja corba moze da se pravi i od ribe. Da sam juce umro, to ne bi znao. Fala mu bas.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ti znaš bajbolje jer si najpametniji. Jer da nije tebe mi bismo se totalno pogubili, ovako ti si tu da nas izvedeš na pravi put. Uostalom ustavna je obaveza predsednika Srbije da se meša u fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  4. znaci nista od skracenja lige sad sledi kajanje onih koji su prelozili promena misljenja sagledavanje iz „drugog“ ugla i sl.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dali si zabrinut zbog nameštanja, ne kvaliteta fudbala,… Što bi im država gradila stadione? Neka prave rezultate, igrače, neka ih prodaju,ulože u stadion svake godine, a ne da trebaju u svoje djepove! Što ova sirotinja mora i to da trpi?

    0
    0
    Odgovori
    • Kosovo nam izmice ljudi nemaju sta da jedu spavaju na ulicama sa decom
      Decai od retkih bolesti se nedaju lekovi trebalo bi tebe druge stvari da zabrinjavaju a ne namestena liga a kad vec brines o fudbalu zabrini se sa lopovima poput tebe mars iz fudbala mrs iz srbije

      0
      0
      Odgovori
  6. Ma ne ti znaš….Čovek je umislio da je najjači,najpametniji,najstariji,najpošteniji,najhrabriji….Kakav bočid.Pa zašto Vranje ,Zaječar,Surdulica i ostale zabiti nisu imale prvoligaša u SFRJ?Nema kvaliteta.Ono stoji da ne treba ni pet klubova iz Beograda ali ima i drugih koji su pogodjeni pa ćute .Čuj njega zašto gradimo stadione kao da mi ne znamo ko su podizvidjači i izvodjači i koja se lova mažnjava od naroda..

    0
    0
    Odgovori
  7. Normalno da znaju,oni ga igraju i bave se njime i to im je posao,svaki dan..a tebi je to samo jos jedna tema da se pravis pametan i da ubiras regionalne poene,kako ti jel’te brines o svima..sektasu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter