0
Evropske lige

FOTO: FSS

NEOČEKIVAN RASPLET U RIMU: Prvo su tražili milione, a sada je SMS višak u Laciju – našli mu već i zamenu!

Objavljeno: 26.06.21 u 11:57

Novi trener je već počeo da povlači konkretne poteze…

Jedan od najboljih igrača Lacija Sergej Milinković Savić uskoro bi mogao da napusti klub, iako je u sistemu Simonea Inzagija bio jedan od najbitnijih igrača. Ipak, deluje da takvu ulogu ne bi mogao da ima kod novog trenera Mauricija Sarija, koji je prema pisanju italijanskih medija, obavestio upravu da Srbin može da napusti tim.

Naravno, do transfera bi došlo u sklopu trampe sa Juventusom oko brazilskog veznog fudbalera Artura, nekadašnjeg igrača Barselone, uz doplatu ‘stare dame’. Sari je poznat po neobičnom stilu igre, u kom sada deluje da nema mesta za SMS-a, kog u prethdnom periodu nije želeo da pusti prvi čovek kluba Klaudio Lotito, koji bi mogao da se predomisli.

Podsetimo Sari je Artura doveo i Juventus, kada je u drugom pravcu otišao Miralem Pjanić, ali se čovek koji je sa Napolijem pravio čuda nije predugo zadržao u Torinu. Umesto njega je na klupu seo Andrea Pirlo, koji nije osvojio titulu, a Artur se cele sezone mučio sa povredama i formom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter