0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Baksi sa ‘plus 34’ izjednačili u seriji, bleda partija Bogdanove Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.21 u 09:20

Košarkaši Milvoki Baksa deklasirali su Atlanta Hokse 125:91 i izjednačili na 1:1 u finalnoj seriji Istoka u plej-ofu NBA lige

Domaćini su u Viskonsinu odlično počeli meč i poveli od samog početka da bi već u drugoj četvrtini stekli ubedljivu prednost i praktično obezbedili pobedu za izjednačenje. Bakse je hteo šut, pogađali su sa svih pozicija i do sredine druge četvrtine ubacili su osam trojki, koliko su postigli tokom čitave prve utakmice. Nakon toga su održavali razliku i rutinksi meč priveli kraju.

Predvođeni Džru Holidejem Milvoki je odigrao najbolju četvrtinu u ovoj sezoni i sa 43 postignuta poena došao do 32 poena prednosti u prvom poluvremenu. Do kraja jsu Baksi imali i ‘plus 41’, pre nego što su gosti uspeli da koliko-toliko ublaže poraz…

Najefikasniji na meču bio je Janis Adetokunbo koji je postigao 25 poena uz 9 skokova i 6 asistencija, dok ga je pratio Džru Holidej sa 22 poena, a zapažen učinak su imali i Bruk Lopez sa 16 i Kris Midlton sa 15 poena. U timu Atlante podbacio je Tre Jang iako je sa 15 poena bio najefikasniji uprkos brojnim promašajima. Šutirao je 6/16 iz igre i pogodio samo jednu trojku iz osam pokušaja. Galinari je dodao 12, a Kolins i Rediš po 11 poena, dok je Bogdan Bogdanović za 18 minuta u igri postigao osam poena (3/6 iz igre) uz četiri asistencije i tri skoka.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Serija se sada seli u Atlantu, gde je treći meč na programu između nedelje i ponedeljka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter