0
Evroliga

FOTO: Youtube/screenshoot

GDE ODLAZI SRPSKI ‘MAĐIONIČAR’?: Izvesno je da će Teo napustiti Bolonju, a evo koji su evropski giganti stali u red za njega!

Objavljeno: 26.06.21 u 12:40

Mnogi klubovi su zainteresovani da u svoje redove dovedu Miloša Teodosića.

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić napustiće ekipu Virtusa ovog leta. Nakon odlaska Aleksandra Đorđevića sa klupe italinaskog kluba, izvesno je da će srpski as promeniti sredinu.

Iskusni plejmejker ima klauzulu u ugovor prema kojoj možđe da napusti Italiju do 10. jula za 250.000 evra. Ova cifra ne predstavlja nikakvu prepreku za ruske i turske klubove, koji ne kriju da su veoma zainteresovani za srpskog ‘mađioničara’.

Najviše interesovanja je pokazao CSKA iz Moskve, koji želi da u svoje redove vrati bivšeg košarkaša, a u trku se uključio i Efes koji će ovog leta ostati bez Vase Micića. Prema pisanju italijanskih medija, Srbin je bliži odluci da obuče dres turskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ: ‘BOMBA’ PRELAZNOG ROKA: Junajted dovodi jednog od najboljih igrača Bundesliga, stiže najskuplje pojačanje u istoriji kluba!

Teodosić se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za kvalifikacioni turnir u Beogradu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter