0
Ostali sportovi

FOTO: VK Partizan

VELIKI POVRATAK: Čuveni reprezentativac Srbije ponovo u Partizanu!

Objavljeno: 25.06.21 u 12:13

Crno-beli grade ozbiljan tim!

Istaknuti član nacionalnog vaterpolo tima Srbije je ponovo igrač Partizana. Milan Aleksić se vraća u Beograd nakon devet godina provedenih u inostranstvu. Vaterpolista je do 2012. godine bio član crno-belih.

Aleksić je sa ekipom iz glavnog grada Srbije osvojio šest titula nacionalnog prvenstva, kao i Ligu šampiona 2011. godine. VK Partizan je na svom Instagram profilu zvanično potvrdio Milanov povratak.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NADAM SE DA ĆE TI DECA UMRETI’: Zvezda Španije dobija jezive pretnje, sve o paklu kroz koji prolazi otkrio u emisiji! (VIDEO)

Nakon odlaska iz Srbije, Milan je nastupao za Solnok i Barselonetu. Aleksić je od 2009. godine član reprezentacije, a postigao je i odlučujući pogodak na Svetskom prvenstvu u Rimu. Milan je jedan od najpoznatijih i najtrofejnih igrača koji su obeležili sjajnu generaciju naše vaterpolo selekcije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VK PARTIZAN – SC BANJICA (@waterpolo.partizan)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter