0
Fudbal

FOTO: Screenshot

‘NADAM SE DA ĆE TI DECA UMRETI’: Zvezda Španije dobija jezive pretnje, sve o paklu kroz koji prolazi otkrio u emisiji! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.21 u 11:54

Španski napadač govorio je o torturi kroz koju je prošao…

Jedan od sjajnih mečeva osmine finala EURO 2020 biće Hrvatska – Španija, a napadač ‘crvene furije’ Alvaro Morata otkrio je da mu stiže jezive pretnje i uvrede čak i na račun njegove dece.

Iako je prva opcija Španije u napadu, Morata je daleko ispod očekivanja, imao je nekoliko pehova i velikih promašaja, zbog čega se našao na stubu srama, ali i uvreda, pogotovo posle utakmcie s Poljskom (1:1).

O svemu kroz šta je prošao, Morata je otkrio razgovarajući za najpoznatiju emisiju ‘El Partidazo’ na vrlo slušanom radiju ‘COPE’.

– Posle utakmice s Poljskom nisam mogao da zaspim devet sati. Primio sam toliko pretnji, uvreda članovima moje porodice, poruka u kojima mi pišu kako se nadaju da će mi deca umreti. Ali sad sam dobro. Možda bih pre par godina bio uništen. Proveo sam par nedelja izolovan od svih i to mi pomaže, rekao je Morata.

Napadač Juventusa je nastavio.

– Možda na Euru nisam napravio posao onako kao što je trebalo. Shvatam da me kritikuju zato što nisam dao gol, ali želim da se ljudi stave u moju poziciju. Nemaju pojma kako je to primati pretnje kakve ja primam, čitati „nadam se da će ti deca umreti“… Kad se dogodi neka tragedija, reći će ‘Bilo je to lepo dete’… Svaki put kada uđem u sobu, telefon stavim na drugi kraj prostorije. Najviše mi smeta ono što govore mojoj ženi, mojoj deci. Njima takođe govore sve te užasne pretnje i uvrede, zaključio je Španac.

Španija meč osmine finala protiv Hrvatske igra u ponedeljak 28. juna u Kopenhagenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter