0
Ostali sportovi

NASTAVLJA SE BEOGRADSKA 3×3 LIGA: Najjači basketaši u gradu ove nedelje imaju poseban cilj!

Objavljeno: 25.06.21 u 19:47

Pokazuju da su ljudi velikog srca.

Beogradska 3X3 liga ovog vikenda nastavlja sa takmičenjem na Adi Ciganliji, a jedno regularno kolo šampionata će ipak biti posebno. Organizatori jednog od najjačih basketaških takmičenja na ovom prostoru su odlučili da dolazeći vikend bude i humanitarni, te će sav prikupljen novac putem Koša za sreću proslediti ugroženom stanovništvu naše države.

Sve kotizacije i donacije biće prikupljene u humanitarnoj kutiji na basket terenima na Adi Ciganliji gde će se i igrati mečevi Beogradske 3X3 lige. Program počinje u subotu od 15 časova i trajaće sve do 20 časova. Beogradska 3X3 liga svake sedmice okuplja najbolje domaće basketaše koji se bore za bogate nagrade i FIBA poene, a ovoga puta će biti i humani.

Koš za sreću je humanitarna košarkaška utakmica koja je nastala još 2014, a ove godine će imati svoje sedmo izdanje, 6. jula od 19 časova na Kalemegdanu. Koš za sreću u saradnji sa organizacijom Trojka iz bloka pomaže socijalno ugrožene, višečlane porodice zemlje i regiona.

Svi učesnici Beogradske 3X3 lige imaju specijalno dizajnirane dresove, a na poleđini svakog se međuostalom nalazi i grb Koša za sreću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter