0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆ NAŠAO PRAVOG RIVALA NA PRIPREMAMA ZA VIMBLDON: Stefan i Novak zajedno treniraju, stiže novi šampion! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.21 u 13:59

Nadamo se da će krenuti očevim stopama.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno je na Majorki, gde se odmara ali i sprema za treći Grend slem u sezoni. Srbin je proglašen za prvog nosioca na Vimbldonu, a evo sa kim bi mogao da se sastane u prvom kolu.

Pred odlazak u London, Đoković je pričao o svojoj porodici koja neće moći da bude sa njim zbog balona u kome će se naći.

Jedan od razloga je i da provedem što više vremena sa mojim sinom Stefanom i mojom porodicom. Kada budem otišao u London, moram da budem u balonu i neću moći mnogo da se krećem, rekao je svetski broj jedan.

Njegov sin Stefan, neizostavan je deo očevih treninga. To je prokomentarisao i Novak rekavši da voli tenis, ali i druge sportove.

Voli tenis, ali voli i druge sportove. Želeo je da igra na travi jer je to novo iskustvo za njega. Voli da se baca po travi. Gleda moje treninge, dodaje loptice, trenira i sa mojim bratom, trenerom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter