0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVAK SAZNAO POTENCIJALNE RIVALE NA VIMBLDONU: Već u prvom kolu može na tenisera koji ga je prozivao, a u četvrtfinalu na Federera!

Objavljeno: 23.06.21 u 15:29

Bilo bi dobro da ga izbegne.

Novak Đoković će kao prvi nosilac braniti titulu na Vimbldonu osvojenu 2019. godine, jer se prošle turnir nije igrao zbog pandemije. Organizatori trećeg Grend slema u sezoni, danas su saopštili nosioce i tako otkrili Novakove potencijalne rivale.

Danil Medvedev je proglašen za drugog favorita pa se najbolji teniser sveta sa njim ne može sastati do finala. Cicipas, i Tim su treći i četvrti, što znači da bi Novak na njih mogao da naleti u polufinalu. Sa druge strane, teniser koga domaći navijači izuzetno vole Rodžer Federer, bi sa Novakom mogao da se sretne u četvrtfinalu, ako ga žreb postavi u istom delu kostura.

Jedan od najopasnijih tenisera koji nisu uspeli da se nađu među 32 nosioca je Nik Kirjos. On nije odigrao nijedan turnir još od Australijan opena, pa je pao na 61. mesto na ATP listi. To znači da postoji mogućnost susreta između njega i Đokovića već u prvom kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter