0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

OVO DO SADA NISMO VIDELI: Nemačka policija slavila prolaz Hrvatske u drugu fazu, tu su i navijači! (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.21 u 13:57

Odigrali su sjajan meč.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je savladala Škotsku sa 3:1 u poslednjoj rundi grupe D. Ovi trijumfom izabranici Zlatka Dalića su uspeli da se kvalifikuju u narednu fazu, a navijači naših komšija su u Frankfurtu ovaj uspeh proslavili sa policijom.

Vatreni se nisu pokazali na samom startu prvenstva. Oni su prvo poraženi od Engleske sa 1:0, da bi potom remizirali u utakmici sa Češkom (1:1). Samim tim, duel sa Škotskom je bio odlučujući za plasman dalje.

Odmah nakon samog meča, na ulicama Hrvatske se slavilo, a poseban snimak stiže iz inostranstva. Navijači ove zemlje koji žive u Frankfurtu su zajedno sa policijom pevali u čast pobede.

Hrvati će se u osmini finala sastati sa drugoplasiranom ekipom iz grupe E. Nakon dva kiksa Španije, stanje na tabeli je komplikovano i postoji mogućnost da komšije dobiju bilo koga od ove četiri ekipe (Poljska, Španija, Slovačka, Švedska).

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter