4
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ SE OGLASIO: ‘Ko ponudi 30.000 evra mesečno, dobija moj potpis!’

Objavljeno: 22.06.21 u 13:04

Nenad Lalatović je sve demantovao!

Pojavila se priča da će napustiti ‘Čair’ i otići u inostranstvo. Ipak, do toga barem za sada neće doći prema rečima Nenada Lalatovića.

‘Nije tačna informacija koja se pojavila u medijima. Ostajem u Radničkom. Ljudi svašta pišu.’ – rekao je Lalatović u razgovoru za MaxBet i potom dodao.

‘Ne znači da neću da odem, ali neću da idem ispod cene. Ja sam srpski trener, a srpski treneri treba da imaju cenu. Moja cena je 30.000 evra mesečno i kada odem u inostranstvo neću da odem za manje. Kada budem potpisao takav ugovor javno ću da ga obelodanim.’

Razlog za brojne spekulacije je činjenica da Nenada Lalatovića od subote nije bilo na treninzima Radničkog iz Niša. Mnogi su zato posumnjali u njegov ostanak na klupi tima sa ‘Čaira.’

HOTSPORT SAZNAJE:Nenad Lalatović se od subote ne pojavljuje na treninzima!

0
0

4 Komentara

  1. Grobari ga „napušavaju“ a on krivi novosađane… Narcisoidni šarlatan, farisej i pozer, opet prodaje maglu, naivnim ljubiteljima loptanja u Niš.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter