5
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički NIš

HOTSPORT SAZNAJE: Nenad Lalatović se od subote ne pojavljuje na treninzima!

Objavljeno: 22.06.21 u 11:51

Nove vesti stižu iz Niša!

Šef stručnog štaba Radničkog nije došao na trening još od subote. Ekipa sa stadiona ‘Čair’ trenutno radi bez Nenada Lalatovića. 

Nezvanično saznajemo da uspešni stručnjak u ugovoru ima opciju da u slučaju pronalska boljeg angažmana može da napusti Niš.

Da li je reč upravo o novom klubu ili je u pitanju nešto drugo, ostaje da sačekamo i vidimo u narednim danima.

Još jedna činjenica koja navodi na razmišljanje jeste to što Nikola Drinčić nije pojačao ekipu Radničkog. Postoji mogućnost da iskusni vezista čeka Lalatovićev odlazak i šansu da mu se pridruži u inostranstvu.

Nenad je tek stigao u Niš. Počeo je sa dovođenjem pojačanja, a ugovore su nedavno potpisali igrači koje je on želeo u svom sastavu. Na ‘Čair’ su stigli Vukadin Vukadinović, Vanja Ilić, Borko Duronjić, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović i Damir Kahriman.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

5 Komentara

  1. TEZAK SARLATAN KOJI UME DA LAZE I SEBE I DRUGE…KAO JEGULJA JE…NIJE ON LIK KOJI TREBA DA VODI EKIPU RADNICKOG JER JE BEZOBRAZAN…NEVASPUTAN I NAMAZAN DA ZAVARAVA…TERAJTE TO IZ KLUBA STO PRE TOBOLJE…TO JE TEZAK NANIPULANT I PREVARANT SPREMAN ZA SVOJ INTERES SVE UCINI….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter