10
Evroliga

FOTO: KK Partizan NIS

BUM! NOVE VESTI STIŽU IZ GRČKE: Partizan je u Evroligi naredne sezone!?

Objavljeno: 21.06.21 u 11:10

Navodi se da je u pitanju specijalna pozivnica!

Grk Haris Stvaru je novinar sa pouzdanim i preciznim informacijama iz sveta košarke. Prema njegovim saznanjima, Partizan će naredne sezone nastupati u Evroligi!

U pitanju je specijalna pozicija, a Stavru tvrdi da će istu dobiti i Virtus iz Bolonje. 

HotSport je o ovakvom raspletu situacije pisao juče. Očekuje se da Željko Obradović sedne na klupu Partizana odmah nakon dobijanja licence za učešće u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.

Više o tome možete pročitati ovde.

Ako se ostvare pomenute tvrdnje, Srbija bi mogla da ima dva predstavnika u elitnom rangu.

Crvena zvezda je svoje učešće u Evroligi obezbedila osvajanjem ABA lige. Crveno-beli su u velikom finalu bili bolji od Budućnosti iz  Podgorice. 

 

0
0

10 Komentara

  1. Anonimis, nije tebi lako kad si toliko „pametan“, a toga nisi svestan ??? Kakav E.Hodza , kakva Tirana ??? Vaša istorijska dokumenta dokazuju da ste osnovani u Hr. , da vam je prvi tim 1946. bio sastavljen od bivših ustaša, da vam je predsednik bio F.Tuđman, da ……

    0
    0
    Odgovori
      • Da nisi možda mislio na sud udruženog rada ili na igranje LŠ umesto Zvezde zbog dugovanja igračima ??? Nije tebi lako, ali ako !!!!

        0
        0
        Odgovori
      • Ako ti je lakše, mi smo i iz Železnika , Vračara, Voždovca, S.Venca , Barija, Tokija ……. , a vi iz hr. I delom iz Laktaša, i bunkera u Albaniji !!!

        0
        0
        Odgovori
        • da si pametan ti bi cutao posto vas je osnovao enver hodza i vama je prestonica tirana, ovako trcis pred rudu i vuces kola 😉

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter