9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

‘SLUČAJ’ ŽELJKO OBRADOVIĆ: Ekskluzivne informacije do kojih je došao HotSport!

Objavljeno: 20.06.21 u 12:11

Novi detalji iz slučaja – Željko Obradović.

Navijači Partizana su se našli u apsolutnom transu, nakon što se pojavila informacija da će Željko Obradović pojačati Partizan. Iako još uvek nije ozvaničena saradnja između ove dve strane, prema našim saznanjima, sve je spremno da se to uskoro dogodi.

Željko je svoj povratak uslovio jakim budžetom, što je Partizan uspeo da mu obezbedi u kratkom roku. Takođe zahtevao je i jači igrački kadar, koji bi on selektovao u slučaju da sedne na klupu Partizana.

Sada se čeka da li će Partizan dobiti Evroliginu licencu ili ne. Ako se to dogodi, nema sumnje da će Željko Obradović istog momenta potpisati višegodišnju saradnju sa Partizanom.

Naime, Partizanu je obećana licencu i bio je blizu realizovanja sticanja iste, ali je došlo do problema. Na ‘listi čekanja’ su se ispred njih našli Valensija i Virtus, što je srpskom velikanu pokvarilo planove.

0
0

9 Komentara

  1. Zaista imaju sposobne “ menadzere“ koji obezbede veliki budzet u kratkom roku.
    Narocito kad troše narodne pare za tim koji je bio 7.u ABA ligi.

    0
    0
    Odgovori
    • vidis da ga nije ni malo sramota, bitno je da zaradi dnevnicu a to sta pise i o cemu pise to ga bas zabole… zato ja ovaj hotsport pratim svake prestupne godine 🙂

      0
      0
      Odgovori
  2. A znaci tako se vadite sa vašim lažima, na EL licencu… A juče na story napisaste da je sve gotovo… režimski lažovi

    0
    0
    Odgovori
    • STA VAS BRIGA REZIMSKI NAVIJACI DA LI CE ZOC U PARTIZAN I POD KOJIM USLOVIMA…MI IMAMO NOVAC I SVE STO TREBA ZA TAKVOG TRENERA A I NE VE EKSTRA IGRACE…ZATO STE VI TIME JAKO POGODJENI..CRKAVATE OD ZAVISTI JER VAM SE PRIMICE POST ZA POBEDE I TITULE IAKO STE DALI DO SAD PREKO 30 MILIONA E ZA TRENERA I POJACANJA MADA VAM TO DONIRA DRZAVA A MANJI DEO COKI I OSTALI…TISINA…NE JAVLJAJTE SE VISE..NEMATE PRAVO DA KOMENTARISETE BUDUCE PARTIZANOVE KORAKE PREMA USPEHU NA SVIM POLJIMA…

      0
      0
      Odgovori
      • A ko Partizanu donira? Sigurno ne Ostoja iz sopstvenog dzepa. EPS, NIS, JAT, sve su to drzavne kompanije sto znaci da drzava stoji iza Partizana kao i iza Zvezde. Dosta sa pricama da je Zvezda mezimica a Partizan zrtva. Istina je sasvim suprotna. Dosta para je drzava upumpala i u Partizan. Svi stranci prethodnih godina nisu igrali za dzabe tako da budite bar malo realni.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter