7
Košarka

FOTO: Promo

VUČIĆ SE OGLASIO: Evo šta je poručio ‘Žocu’ i Partizanu!

Objavljeno: 20.06.21 u 12:50

Predsednik države podržao povratak Željka Obradovića u Partizan!

Potencijalni povratak Željka Obradovića u Partizan podigao je na noge čitavu sportsku javnost u Srbiji. Iako posao još uvek nije ozvaničen, oglasio se predsednik države – Aleksandar Vučić, koji je poželeo sve najbolje popularnom Žocu i Partizanu.

‘Ako je istina, čestitam i Željku i Partizanu, to je velika vest za našu zemlju, on je legenda, mislim da je najviše evrotrofeja osvojio.’ – rekao je i potom dodao.

‘Želim mu mnogo uspeha i pobeda i da i Partizan i Srbiju vrati na evropski tron.’ – zaključio je Vučić.

NOVE INFORMACIJE O SLUČAJU ŽELJKO OBRADOVIĆ: Evo kada i pod kojim okolnostima stiže u Partizan!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

7 Komentara

  1. Auuu mora da ce neki izbori ili tako nesto.Pa ti nas volis kao kvaran zub to je dobro poznato, ali i mi tebe.To foliranje , kao pare, briga i radost za Partizan je toliki cinizam da si ovoga puta sam sebe nadmasio. Vi ,ti i tvoji cigani ,ste mrzitelji tako da ova izjava ti stoji ko piletu sise.

    0
    0
    Odgovori
  2. Poruka je OK, aliocekuju se dela a ne samo isprazne reci! Neka uputi Partizanu jednak iznos kao Cergi pa cemo onda da se ceramo. Inace, nece biti dobro. Zeljko ne dolazi na praznu zobnicu. Kad Vuckova partija hoce da vladai Partizanom, red je elementarni ne da ga drze na stend-baju oko petog mesta a sve radi Cerge, vec da mu daju jednak tretman makar kao i njoj, ako ne i bolji s obzirom na Partizanov brend kakav Cerga nikad imati nece. Govorim o kosarci, a prica je slicna nekako u svemu i u fudbalu,pa i svim ostalim sportovima. Budimo fer, budimo Srbi, Vucicu! Pokazi da si veliki predsednik a ne jedan od onih sa severne precke!

    0
    0
    Odgovori
    • Prijatelju ja kao navijac Partizana kazem da drzava ne treba da daje ni jednima ni drugima. Ako su sposobni neka se sami finansiraju ako ne …. gasi bre. Kad moze Mega mogu i blizanci. Muka mi je vise od prica ko dobija vise. Privatizacija brale ili katance.

      0
      0
      Odgovori
    • Zapravo je 40 miliona za FK CZ. KK ima 10ak….ali izbori će…treba zaustaviti i prozivke sa Juga, a nema Velje, pa mogu se zamarati oči grobarima kakvim kupom

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter