0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

ITALIJANI OSTVARILI TREĆI TRIJUMF: Švajcarska bolja od Turske! (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.21 u 19:52

Završene su obe utakmice grupe A!

U Rimu i Bakuu su odigrane dve utakmice trećeg kola grupe A na Evropskom prvenstvu.

Italijani su na stadionu ‘Olimpiko’ ugostili Vels. Domaća selekcija je nastavila sa fenomenalnim partijama i upisala je još jednu pobedu. Bez obzira na veliki broj promena u sastavu u odnosu na prethodne mečeve, Italijani su sjajno izgledali na terenu.

Izabranici Roberta Manćinija su do prednosti došli golom Pesine u prvom poluvremenu. Mateo je sjajno zahvatio loptu nakon prekida koji je izveo Marko Verati. Fudbaler Pari Sen Žermena je poslao odličnu loptu za igrača Atalante, a ovaj je istu uputio iza leđa golmanu Velsa.

Italija je dominirala od samog starta okršaja. Etan Ampadu je ‘zaradio’ isključenje u 55. minutu meča i tako ekipu Velsa ostavio sa igračem manje na terenu. Fudbaler Šefilda je stao na nogu jednom od domaćih igrača.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: ANTOAN GRIZMAN: ‘Neverovatno je ono što Ronaldo radi sa 36 godina’

Švajcarska je bila sigurna protiv Turske. Izabranici Vladimira Petkovića su u glavnom gradu Azerbejdžana slavili rezultatom 3:1.

Turci su porazom završili veoma loš turnir za njih. Retko ko je mogao da očekuje ovako loš nastup ekipe koja je pružala odlične partije u prethodnim kvalifikacionim ciklusima.

Haris Seferović je doneo prednost svojoj ekipi pogotkom u 6. minutu meča. U ulozi asistenta našao se Zuber. Fudbaler Frankfurta je do kraja meča zabeležio još dve asistencije i ponovo je pokazao svoj kvalitet.

Samo 20 minuta kasnije Švajcarci su duplirali prednost! Mrežu Turske reprezentacije zatresao je Đerdan Šaćiri.

Turci su uspeli da smanje prednost protivnika u 62. minutu. Fudbaler Fenerbahčea Irfan Kaveči je savladao iskusnog čuvara mreže Švajcarske.

Konačan rezultat postavljen je u 68. minutu kada je Šaćiri postigao svoj drugi pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter