0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ANTOAN GRIZMAN: ‘Neverovatno je ono što Ronaldo radi sa 36 godina’

Objavljeno: 20.06.21 u 16:17

Ofanzivac je doneo bod Francuskoj protiv Mađarske.

U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, a Mađarska je bila blizu najveće senzacije na turniru. Francuzi su uspeli da dođu do izjednačenja i jednog boda. Junak aktuelnog prvaka sveta bio je Antoan Grizman. 

Fudbaler Barselone je zatresao mrežu protivniče ekipe i sprečio Mađare da dođu do istorijske pobede. Grizman se oglasio pred duel sa Portugalom koji ih očekuje u 3. kolu grupne faze.

-Ono što on radi je neverovatno, sa 36 godina. On i Leo Mesi, neće biti takvih kao što su oni. Imamo priliku da ih vidimo kako igraju, da igramo protiv njih. Kristijano je i dalje toliko dominantan, odličan je golgeter. Kompletan je igrač, može da da gol desnom, levom ili glavom – rekao je Antoan.

Napadač je govorio o svojim saigračima.

PROČITAJTE JOŠ: GODINE PROLAZE, MAGIJA OSTAJE: De Brujne ostao u čudu nakon slobodnog udarca Anrija! (VIDEO)

-Nećemo da postavljamo znak pitanja na igrača jer nije odigrao dobro kao i u prethodnom meču. Bilo je veoma vruće i Pogbu je to omelo. I ja sam bio umoran. Sada će imati meč sa Portugalom tako da može da donese doprinos u uzastopnim mečevima. Sa Žiruom sedim na obrocima i on se uvek smeje. U svlačionici priča sa svima i na treninzima daje sve do sebe. Sjajno je da takav napadač sa nama, ali nije ni za njega laka situacija. Znamo da je on tu i da je spreman da izađe na teren i napravil razliku – istakao je Grizman.

PROČITAJTE JOŠ: GRBOVIĆ O SMAILAGIĆU I POKUŠEVSKOM: „Ja da sam selektor nikada u reprezentaciju ne bih zvao igrače koji su odbili da igraju za svoju zemlju“!

Grizman je  portugalskog porekla i ističe da ova utakmica ima poseban značaj za njega i njegovu porodicu.

-Igrali smo finale u Francuskoj i nema ništa gore nego kada izgubiš finale. To nas je nateralo da budemo bolji, da se vratimo i da igramo još jedno finale i da ga dobijemo. Mislim da će biti sjajan meč sa Portugalom, zaista ćemo probati sve da damo – zaključio je iskusni ofanzivac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter