0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HotSport

POJAČANJA STIŽU KAO NA TRACI: Došli Mitrović i Ivanović, ‘šuška’ se o Joviću, a sada je još jedan reprezentativac blizu Zvezde!

Objavljeno: 19.06.21 u 09:40

Sezona je tek gotova, a već je veoma zanimljivo na Malom Kalemegdanu…

Prvo pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu je Nikola Ivanović, samo nekoliko sati nakon njega ozvaničen je dolazak i njegovog saigrača iz Budućnosti Luke Mitrovića, a tokom večeri pojavila se i vest da je blizu povratak Stefana Jovića.

Ako ste mislili da je tu kraj, pa varate se…

Novo ime koje se pojavilo kao kandidat za dopunu rostera je niko drugi do srpski reprezentativac Aleksa Avramović!

Navodno, Zvezda je u poodmaklim pregovorima sa igračem koji je doživeo veliki uspon u karijeri u poslednje dve godine, zaslužio i reprezentataivni status, i u dresu nacionalnog tima pružao sjajne partije u kvalifikacijama.

FOTO: KSS

Avramović je minulu sezonu proveo u Estudijantesu, tokom koje je bio drugi strelac ligaškog dela sezone u ACB ligi sa 16,4 poena. Prosečno je beležio i 3,5 asistencija, odnosno 2,9 skokova na 36 utakmica u španskom prvenstvu.

Pre toga je bio u Unikahi, a ponikao je u Mladosti iz Čačka, dok je prve profesionlane korake načinio u Borcu iz rodnog grada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter