0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

TRANSFER KOJI TRESE REGION: Zvezda krade najboljeg igrača Budućnosti, čeka se samo potpis!?

Objavljeno: 18.06.21 u 19:13

Ovo niko nije očekivao.

Prema saznanjima pojedinih domaćih medija, Nikola Ivanović će biti prvo pojačanje Crvene zvezde. Iako se u prethodnom periodu povezivao i sa Partizanom, deluje da će crnogorski reprezentativac karijeru nastaviti u crveno-belom dresu.

U ekipi Budućnosti je bio jedan od najboljih igrača, jedan je od onih koji pogađa kada se lomi rezultat i sigurno će dosta značiti ekipi Dejana Radonjića. Protekle sezone u ABA ligi je za oko 30 minuta na parketu beležio 12.9 poena i 4.9 asistencija.

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

Njemu je na kraju sezone istekao ugovor sa crnogorskim šampionom, pa u Beograd dolazi kao slobodan igrač. Ivanović je već igrao u Srbiji i to u ekipi Mege, nakon čega je otišao u grčki AEK, pa potom i nazad u Budućnost. Transfer je potvrdio i Miško Ražnatović objavom na Tviteru, gde je napravio paralelu između Azre i njihovog frontmena Džonija Štulića sa Nikolom Ivanovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter