0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

‘DOSTA JE DAO SRBIJI, BAŠ KAO NOVAK’: Dok ga jedni pljuju, drugi ga razumeju – i Vladimir Štimac stao na Jokićevu stranu!

Objavljeno: 19.06.21 u 12:13

Štimac je Nikolu Jokića uporedio sa Novakom Đokovićem.

Nikola Jokić saopštio je da ovog leta neće obuće reprezentativni dres, a njegova odluka je srpsku javnost podelila na pola, ima onih koji ga razumeju, a i onih koji su osuli žestoku paljbu po srpskom asu.

Jedan od onih koji su stali na Jokićevu stranu, jeste srpski centar Vladimir Štimac.

– Ja sam prvi koji je tužan. Nisam ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme…Ne treba sad da skaču i da ga osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak – rekao je Štimac za jutarnji program TV Prva.

PROČITAJTE JOŠ: PARTIZAN DOVODI ŠPICA IZ HAITIJA: Princ blizu Humske, već je dao gol Borjanu i sarađivao sa Benom! (VIDEO)

Uprkos tome što pojedini igrači nedostaju, jasno je da reprezentacija Srbije ima ozbiljan kvalitet.

– U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih. Nebitno koliko je ko poena dao. Bili smo 24 sata zajedno, pomagali jedni drugima. Mora da se ima i kvalitet, ali sloga je mnogo važna. Teodosić, Bjelica, Bobi, Milutinov, videćemo šta će biti sa Bogdanom. Reprezentacija nam je svakako kompetitivna za Olimpijske igre – istakao je Štimac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter