3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN DOVODI ŠPICA IZ HAITIJA: Princ blizu Humske, već je dao gol Borjanu i sarađivao sa Benom! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.21 u 11:53

Partizan je nastavio potragu za pojačanjem u napadu…

Crno-beli su se prošle sezone mučili sa igračima na ovoj poziciji, a ove godine je njihova prva meta Dukens Nazon, 27-godišnji napadač reprezentacije Haitija, javlja ‘Sportski žurnal’.

On ima 27 godina, rođen je u Parizu, visok je 181 centimetar i dobro se snalazi i kao krilo, a u Humsku bi stigao kao slobodan igrač. Nadimak mu je ‘Princ‘, a na specijalizovanom sajtu ‘Transfermarket’ mu je procenjena vrednost na 600.000 evra. Ipak Partizan ga ne bi platio jer mu ugovor sa Belgijancima ističe na kraju meseca.

Ponikao je u francuskom Vanu, za koji je nastupao u mlađim kategorijama do 2012. kada je za taj francuski klub nastupao i El Fardu Ben. Igrao je i za Lorijan, Roje, Laval, a posle epizode u Indiji, gde je branio boje Karela Basters, stigao je do engleskih terena, a tamo je igrao za Vulverhempton, Koventri i Oldam, da bi poslednje tri godine proveo u Sent Trudenu, uz napomenu da je proleće 2019. godine bio na pozajmici u škotskom Sent Mirenu.


(VIDEO:YouTube/Marcos Silva)

Ovaj m omak od od 2014. godine nastupa za reprezentaciju Haitija. U dresu nacionalnog tima je postigao 14 golova na ukupno 36 utakmica, a jedan od njih, verovatno najkomičniji u karijeri, je dao Milanu Borjanu.

U pobedi Haitija nad Kanadom 3:2 na Gold kupu, savladao je kapitena Crvene zvezde, nakon što je ovaj loše procenio let lopte. Ovaj 27-godišnji špic osim u dresu nacionalnog tima trese mreže i u klubovima.


(VIDEO:YouTube/LT FOOT TV)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter