4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

TRESE SE ‘MALI KALEMEGDAN’: Delije ne veruju svojim očima – Zvezda želi ovu igračinu iz Evrolige, igrao dugo u NBA!

Objavljeno: 18.06.21 u 09:30

Ovo bi bilo ogromno pojačanje.

Košarkaški klub Crvena zvezda zainteresovana je da u svoje redove dovede Amerikanca Derika Vilijamsa, prenosi Hristos Harpidis, novinar grčkog portala „Totalbasket“.

Vilijams je protekle sezone igrao u Valensiji, a prethodno je nosio dres Fenerbahčea i Bajerna, gde je imao priliku da sarađuje sa trenutnim trenerom crveno-belih, Dejanom Radonjićem.

Upravo to može biti ključ da ekipa sa Malog Kalemegdana ovog leta dovede ovog američkog košarkaša, i dobije izuzetno kvalitetno pojačanje na ‘četvorci’.

PROČITAJTE JOŠ: ODJEKNULA JE KOŠARKAŠKA BOMBA: Dejan Milojević odlazi u NBA – potpisao je višegodišnji ugovor sa Golden Stejtom!

Pre dolaska u Evropu Vilijams je igrao u NBA za Minesotu, Sakramento, Njujork, Majami, Klivlend i LA Lejkerse. Najbolju sezonu u Evroligi odigrao je u dresu Bajerna upravo pod komandom Radonjića. U Bajernu je beležio prosečno 13,4 poena i 4,2 skokova. Osvojio je Bundesligu sa nemačkim velikanom, a zatim se preselio u Tursku, pa u Španiju.

0
0

4 Komentara

  1. Vilijams je sigurno skuplji od Lojda,i verovatno hoce da igra EL,jos par godina…
    Ali drugo sam hteo da pitam: Da li navijaci SD Partizan, i ostalih klubova van sistema CZ, konacno shvataju,za koga sigurno ne treba da glasaju,sledece godine!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Samo bi hteo da te podsetim kako je bilo nama navijačima Zvezde? do dolaska Čovića,gledali smo i ćutali do ste se vi grobari to jest miljenici tadašnje vlasti šepurili razbacivali i pljuvali ne sve ostale klubove ,a sad vam je muka ,pa i treba da vas ugase ,treba da očiste kukolj od žita,pa da onda napravimo ligu gde će svi biti jednaki ,gde će svi dobijati jednak budžet pa ko bolje zna taj će biti prvi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter