1
Košarka

FOTO: Fibabasketball

ODJEKNULA JE KOŠARKAŠKA BOMBA: Dejan Milojević odlazi u NBA – potpisao je višegodišnji ugovor sa Golden Stejtom!

Objavljeno: 17.06.21 u 15:10

Nema više dileme, srpski stručnjak Dejan Milojević je novi član stručnog štaba Golden stejt Voriorsa.

Ovu vest je potvrdio i njegov menadžer, Miško Ražnatović koji je otkrio da je Milojević sa NBA velikanom potpisao višegodišnji ugovor.

On će biti saradnik Stiva Kera, radiće sa superstarom Stefom Karijem, a američki mediji navode da će posebno zaduženje biti da vodi računa o razvoju centra Džejmsa Vajsmena.

Od Milojevića se oprostila i Budućnost, čije Vam saopštenje prenosimo u celosti:

– Nakon što je sa nama proveo pola sezone, svojom harizmom i pristupom ponovo je osvojio srca navijača Budućnost Volija, Dejan Miliojević napušta klub. Naš trener je dobio poziv iz NBA lige i od iduće sezone će biti na klupi ekipe Golden Stejt Voriorsa, kao član tima Stiva Kera. Milojević nas je poveo u TOP 8 fazu Evrokupa, predvodio je ekipu do brejka u Monaku, i ostaje pitanje šta bi se desilo da smo revanš imali prilike da igramo na svom terenu. Ušli smo i u finale ABA lige, gdje smo bili izuzetno blizu brejka u obije prve utakmice, a onda smo se herojski vratili u dva meča u Morači. I tu smo bili hendikepirani jer u majstorici nismo mogli da računamo na startnog centra Vilija Rida. Milojević je brzo uspio da podigne ekipu i da osvoji duplu krunu u Crnoj Gori, osvojivši nacionalni Kup i prvensvo. Miloje, srećno u daljoj karijeri, pokaži u NBA ligi ono što svi ovdje znamo, a vrata Morače, Podgorice i srca svih navijača Budućnost Volija će za tebe uvijek biti otvorena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter