0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET: Dok se Makedonci raspadaju na EURU, navijače je baš briga – samo oni mogu da lupaju u probušen bubanj! (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.21 u 10:48

Fudbalska reprezentacija Makedonije užasno je startovala na Evropskom prvenstvu.

Makedonci su doživeli i drugi poraz na debitantskom nastupu na EURU, ali njihovim navijačima to ne smeta mnogo, pa su uprkos lošem rezultatu pronašli način da se dobro zabave.

Na stadionu u Bukureštu viđena je prava fešta, a glavni akter snimka koji je postao hit na internetu, jeste jedan navijač koji udara po bubnju.

PROČITAJTE JOŠ: DINAMO BI DA PAZARI NA ‘MARAKANI’: Mladi vunderkind ih zasenio na Zlatiboru, a sada su poslali i milionsku ponudu!

Strastveni navijač je udarao u bubanj iz sve snage, međutim ovaj instrument nije izdržao tako jake udarce i bilo je neizbežno da će se probušiti.

Do kvara na ovom instrumentu inče došlo je još pre početka meča jer su kamere uhvatile ovaj događaj prilikom ulaska ekipa na teren.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter