1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

DINAMO BI DA PAZARI NA ‘MARAKANI’: Mladi vunderkind ih zasenio na Zlatiboru, a sada su poslali i milionsku ponudu!

Objavljeno: 18.06.21 u 10:17

Dinamo iz Zagreba želi da u svoje redove dovede talentovanog fudbalera Crvene zvezde.

U pitanju je Nikola Knežević, crveno-beli biser koji je svojim sjajnim partijama na nedavnom omladinskom turniru na Zlatiboru zapao za oko skautima hrvatskog šampiona, Dinama iz Zagreba.

Mladi fudbaler je rođen 2003. godine, i nema sumnje da će ekipa sa ‘Marakane’ računati na njega u bliskoj budućnosti. O njegovom kvalitetu ne treba puno pričati, jer je za njega već stigla milionska ponuda.

Naime, Dinamo je za usluge ovog vunderkinda ponudio milion evra i 30 odsto od narednog transfera za njegov potpis, saznaje ‘Telegraf’.

Poznato je da crveno-beli imaju jednu od najboljih omladinskih škola na Balkanu i to su potvrdili osvajanjem nedavno održanog ‘Kupa prijateljstva’ na Zlatiboru.

PROČITAJTE JOŠ: TRESE SE ‘MALI KALEMEGDAN’: Delije ne veruju svojim očima – Zvezda želi ovu igračinu iz Evrolige, igrao dugo u NBA!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, otkrio je da je Dinamo odmah nakon meča na Zlatiboru poslao ponudu.

– Za sve naše igrače se svi redom raspituju, pa za Kneževića je Dinamo rekao „evo vam milion evra i Đekić – rekao je Terzić.

0
0

1 Komentara

  1. Ovo bi trebalo odmah pristati. Milion je lepa cifra, a jos bolje je sto ide i 30%. Ako neko zna da proda igraca, to je pokazao Dinamo, koji je silne milione zaradio bas na prodajama igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter