0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SAOPŠTENJE FK ČUKARIČKI: Promena datuma odigravanja prvog meča u Evropi!

Objavljeno: 18.06.21 u 12:33

Brđani na teren izlaze dan ranije!

Saopštenje kluba iz glavnog grada Srbije prenosimo u celosti.

Čukarički će prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija odigrati u sredu, 21. jula, umesto prvobitno planiranog termina od 22. jula.

Razlog je taj da u istom gradu, prema pravilima UEFA, istog dana ne mogu da budu igrane dve utakmice u evropskim kupovima, a voljom žreba i Partizan i Čukarički će biti domaćini u prvim mečevima druge runde.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER PONOVO ZAPALIO INSTAGRAM: Kirjos objavio zajedničku sliku sa Noletom – da li je na ovaj način želeo da se pomire? (FOTO)

Takođe, poznato je da će revanš meč biti igran 29. jula u Sumgaitu, drugom po veličini gradu u Azerbejdžanu, udaljenom 31 kilometar od glavnog grada Bakua.

Žreb za treću rundu kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konferencija biće održan 19. jula, a pobednik duela Čukarički – Sumgait biće među nepovlašćenim timovima – stoji u saopštenju kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter