0
ATP

NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER PONOVO ZAPALIO INSTAGRAM: Kirjos objavio zajedničku sliku sa Noletom – da li je na ovaj način želeo da se pomire? (FOTO)

Objavljeno: 18.06.21 u 11:53

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se priprema za predstojeće izazove.

Nakon osvajanja titule na Rolan Garosu, Novak Đoković trenurno boravi u glavnom gradu Srbije gde se priprema za predstojeći turnir na londonskoj travi.

Ono što je karakteristično za srpskog asa, jeste do da Nole ima neverovatno jaku psihu, mnogi se pitaju kako i gde pronalazi toliku mentalnu snagu, a odgovor na to je dao kontroverzni teniser Nik Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET: Dok se Makedonci raspadaju na EURU, navijače je baš briga – samo oni mogu da lupaju u probušen bubanj! (VIDEO)

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj su on i najbolji teniser sveta na jednom treningu, a Australijanac je napisao sledeći komentar:

– Da, ova slika je prava. Šta mislite, kako je osvojio Rolan Garos? – zapitao se Kirjos uz brojne komentare drugih tenisera i poznatih ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter