0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

SADA JE SVE GOTOVO: Selektor Španije zamenio Saleta na klupi Virtusa!

Objavljeno: 18.06.21 u 14:15

Iskusni Italijan se vraća u Evropu nakon tri godine u NBA ligi!

Serđo Skariolo je novi šef stručnog štaba Virtusa iz Bolonje! Aktuelni selektor Španije će na klupi slavnog kluba naslediti Aleksandra Đorđevića. 

Sale nije nastavio saradnju sa Virtusom uprkos osvajanju titule u nacionalnom prvenstvu. Klub iz Bolonje je na šampionski pehar čekao 20 godina, a ekipa koju je sa klupe predvodio nekadašnji selektor Srbije je u finalu savladala Armani sa 4:0 u pobedama.

PROČITAJTE JOŠ: NOVO POJAČANJE VOJVODINE ZA HOTSPORT: ‘Hvala Radniku na tri lepe godine! Čast mi je što sam došao u klub sa bogatom istorijom i tradicijom’

Skariolo se u Evropu vraća nakon tri godine u NBA ligi. Iskusni stručnjak je radio u Torontu kao asistent Nika Nursa. Serđo je selektor nacionalnog tima Španije od 2015. godine, a isti posao je obavljao u periodu od 2009. do 2012.

Italijan je trenersku karijeru započeo 1989. godine, a do sada je predvodio Pezaru, Dezio, Fortitudo, TAU Keramiku, Real Madrid, Unikahu, Himki, Armani i Laboral Kuću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Virtus Segafredo Bologna (@virtussegafredobologna)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter