0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

NOVO POJAČANJE VOJVODINE ZA HOTSPORT: ‘Hvala Radniku na tri lepe godine! Čast mi je što sam došao u klub sa bogatom istorijom i tradicijom’

Objavljeno: 18.06.21 u 12:52

Defanzivac je srećan zbog novih izazova!

Ekipe iz Superlige su počele sa pripremama za narednu sezonu, a vredno se radi i na dovođenju pojačanja. Svakodnevno se očekuju novi transferi širom Srbije.

Nakon što je trenera pronašla u Surdulici, Vojvodina je odlučila da iz Radnika dovede i štopera. Dušan Stevanović je novi igrač ekipe iz Novog Sada. Snažni defanzivac je do sada u karijeri nosio dres Dinama iz Vranja i Radnika.

Stevanović je u Surdulici proveo tri sezone, a sa ponosom je nosio kapitensku traku ekipe koja je prethodne sezone bila najveće iznenađenje u Superligi i Kupu Srbije.

Trener Đorđević i sportski direktor Dunđerski su videli Stevanovića kao idealnu opciju za poziciju štopera. Dušan je govorio za HotSport o utiscima i očekivanjima pred narednu sezonu.

FOTO: FK Radnik Surdulica

 Iza tebe je uspešna godina u Surdulici. Po čemu ćeš pamtiti period proveden u Radniku?

DS: To je u klub u kome sam proveo tri veoma lepe godine. Bila mi je čast i osećao sam veliko zadovoljstvo zbog mogućnosti da sa ponosom nosim kapitensku traku tima iz Surdulice. Postao sam deo istorije kluba. Radniku želim sve najlepše! Nadam se da će što duže ostati u najkvalitetnijem rangu takmičenja, jer mu je tu i mesto!

 Dušan će ponovo imati priliku da sarađuje sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem.

DS: Srećan sam i raduje me što ću ponovo sarađivati sa Slavoljubom. Prethodne godine je bio šef stručnog štaba Radnika. Ovo će biti druga sezona kako radimo zajedno i nadam se da će Vojvodina biti još uspešnija u odnosu na prethodnu godinu.

  Kakvi su prvi utisci nakon dolaska na stadion ‘Karađorđe’?

DS: Utisci su fenomenalni! Drago mi je što sam stigao u Novi Sad. Čast mi je što ću nastupati za klub kao što je Vojvodina. Bogata istorija i tradicija dovoljno govore o veličini kluba.

  Kakve su ambicije pred start sledeće sezone?

DS: Jasno je da želimo što bolji plasman u Evropi i vrh tabele u ligi. Nadam se i osvajanju nekog trofeja sa Vojvodinom – zaključio je iskusni defanzivac Dušan Stevanović u razgovoru za HotSport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter