0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partian

‘PARNI VALJAK’ ŽELI DA VRATI NAPADAČA: Pregovori su u odmakloj fazi – posao bi mogli da pokvare Arapi!

Objavljeno: 18.06.21 u 11:30

Još jedan povratak među crno-bele.

U toku je rekonstrukcija igračkog kadra u Humskoj ulici, a Aleksandar Stanojević sa svojim saradnicima pod hitno želi da ‘reši’ pitanje napadača. S obzirom da Filip Holender nije klasičan napadač, trener crno-belih hoće da u svom timu ima brzog, rasnog golgetera.

‘Parni valjak’ nije mnogo tragao za napadačem, već se osvrnuo ‘unazad’ koju godinu i setio se Rikarda Gomeša, sjajnog špica koji je crno-beli dres nosio u sezoni 2018/19 i ostavio odličan utisak.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET: Dok se Makedonci raspadaju na EURU, navijače je baš briga – samo oni mogu da lupaju u probušen bubanj! (VIDEO)

Velike su šanse da Rikarda ponovo gledamo u Humskoj ulici, s obzirom da su pregovori između dve strane u odmakloj fazi. Čelnici Partizana zadovoljni su u kom smeru ovo ide, ali tu postoji i neko treći koji mora da da zeleno svetlo, u pitanju je Sarža, klub iz Emirata.

U Humskoj se nadaju da će i ovu prepreku uspeti da preskoče, pošto Rikardo poslednje dve sezone nije u Sarži, već se selio po pozajmicama. Najpre je igrao u Itihad Kalbi, a zatim u turskom Erzurumu. Cilj čelnika crno-belih je da otkupe sjajnog napadača, a ne da dovedu kao pozajmicu.

Nema sumnje da bi Partizanu ovaj transfer itekako značio, s obzirom da su protekle sezone igrali bez pravog špica. Što se tiče ovog letnjeg prelaznog roka, u Humsku 1 stigao je Siniša Saničanin, kao i Danilo Pantić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter