0
Košarka

FOTO: NBA/Twitter

IGRAĆE SE MAJSTORICA: Drama u NBA – duo Milvokija totalno razbio Bruklin! (VIDEO)

Objavljeno: 18.06.21 u 09:10

Košarkaši Milvokija pobedili su Bruklin u šestoj utakmici rezultatom 104:89.

Milvoki je na ovaj način izjednačio skor u seriji, i izborio majstoricu koja će se igrati u nedelju. Čovek koji je omogućio Baksima da ostanu u igri jeste Kris Midlton, koji je odigrao najefikasniji meč u karijeri kada je reč o plej-ofu.

Kris je postigao 38 poena, uz put iz igre 11/16, a pratio ga je Janis Adetokumbo sa dabl-dabl učinkom od 30 poena i 10 skokova.

Sa druge strane, Kevin Durant je postigao 30 poena uz 11 uhvaćenih lopti, dok je roviti Džejms Harden postigao 16 poena.

Baksi su ušli sjajno u ovaj meč, nakon prvih 12 minuta imali su sedam poena prednosti, da bi na poluvreme otišli sa prednošću od 11 poena, 59:48. Pokušao je Bruklin da se vrati, čak su na početku poslednje četvrtine stigli na -5.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAK ĆE LAKO DO MEDALJE: Nakon Nadala i peti reket sveta otkazao učešće na Olimpijskim igrama!

Međutim, brzo se Milvoki odlepio, imali su Adetokumbo, Midlton i drugovi u dva navrata i 21 poen prednosti (102:81), tako da je bilo ko će iz ovog meča izaći kao pobednik.

Naredni susret igra se na terenu Bruklina u nedelju od 02.30 po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter